Monday, March 23, 2015

9 fungsi asid amino dalam ESP yang menakjubkan



Dulu masa saya mula-mula minum ESP sebab nak kulit cantik jer. Saya tak tau pun pasal kandungan asid amino ni. Lepas dah study dengan lebih mendalam,rupanya protein yang kita kena ambil setiap hari kita kena pastikan mengandungi 9 asid amino penting ni.

Asid amino ni tak boleh dihasilkan oleh badan kita sendiri tau. Lepas saya tau betapa bestnya effect asid amino ni,buatkan saya tak nak skip minum ESP setiap hari! Memang wowwww sangat lah!



Klik image untuk lihat lebih jelas