Monday, August 25, 2014

Cadangan Set Popular ESP Shaklee


Hello hello hello!! Siapa suka ESP angkat tangan! Yayyyy ekin salah seorang peminum tegar ESP..hihihi tanpa ESP hidup ku takkan lengkap uols... Haa nak tau kenapa? Sebab ESP ni terlampau banyak khasiatnya. Hot seller Shaklee ialah ESP tau.


So ekin senaraikan SET CADANGAN ESP yg jadi pilihan ramai kat sini.

*********************



~ESP + VITALEA~

Untuk kesihatan optimum + energy booster.
------------------
~ESP + OMEGA~
Untuk kecerdasan otak + kurangkan kolestrol + set kurus wow jugak....
------------------------
~ESP + B COMPLEX~
Untuk persediaan hamil + untuk ibu hamil lengkap dgn acid folic + utk kurangkan stress.
--------------------------
~ESP + OSTEMATRIK~
Untuk yg ada gastrik + migrain + hilangkan lenguh2 badan dan sakit pinggang.
-----------------------
~ESP + LECITHIN~
Untuk kurus selim melim + kurangkan bengkak susu utk ibu BF!
----------------------------
~ESP + GLA COMPLEX~
Untuk kesuburan wanita + legakan senggugut + atasi jeragat + kulit glowing!
---------------------
~ESP + ALFALFA~
Milkbooster + hilangkan keputihan dan sembelit + kacip fatimah moden.
------------------
~ESP + ZINC~
Atasi masalah rambut gugur + utk ibu berpantang utk cepat sembuhkan luka dalaman dan luaran.
----------------------
~ESP + VITAMIN E~
Untuk kulit cantik berseri tanpa mekap + hilangkan parut (vit e tak sesuai utk kulit berminyak).
-------------------------
~ESP + VITAMIN C~
Untuk improve sistem imun + kulit cantik.

~ESP + PEPPERMINT~
Untuk buang angin dalam badan + hilangkan loya ibu hamil yg alahan.
------------------------------
~ESP + MEALSHAKES~
Untuk naikkan berat badan.
------------------
~ESP + CINCH~
Untuk kurus + mengenyangkan
------------------------------------



♥ Pilih yg mana anda nak, boleh pm/whatsapp ekin utk pertanyaan lanjut.♥
♥ Nak set selain dari ni pon boleh, blh request! ♥


Sebenarnya banyak lagi set untuk ESP tapi kalau type nanti banyak lah sangat kan hehehe.. So jgn malu2 untuk contact ekin ye,insyaAllah saya sedia berkhidmat dan membantu uols semua!