Thursday, June 11, 2015

Restok order di Shaklee Wangsa Maju

Alhamdulilah tadi petang sempat restok lagi sebab ready stok kat rumah dah hampir licin hehehe ❤️❤️❤️


Alhamdulillah hampir setiap hari ada jer yang whatsapp nak suplemen shaklee dah ramai rasa kepentingan makan suplemen dan semestinya kena pilih produk yang dijamin selamat,berkesan dan dari bahan-bahan semulajadi. 

Yang penting ianya HALAL dan ada KKM. So spend duit sikit untuk produk berkualiti demi kesihatan jangka panjang ye ❤️❤️❤️

Berminat nak jana income sampingan? Puasa nak dekat ni,raya pun nak dekat mesti semua pulun kumpul duit raya kannnn lepas tu confirm ramai yang nak kurus dan cecantik so inilah masanya anda join menjadi Ahli Shaklee dan bernaung di bawah group shaklee hebat saya, Phenomenal AURA. 
Eh join ahli sekarang dapat FREE SEBOTOL VITA LEA tau! Rugi kalau tak grab peluang ni. 

Berminat boleh whatsapp terus ye
@ekinshaklee
#pengedarshakleeampang