Monday, August 25, 2014

Cinch Tea untuk Bertenaga selalu!


Selalunya sesiapa yg kerja ofis atau kerja shift hours ni asyik letih je kan,sebab ekin dulu pernah rasai kedua2 situasi tersebut! Dahla jadual pack dengan itu ini,kerja long hours pulak lepas tu letih jer badan. Kalaulah dulu2 ekin dah kena Cinch Tea Mix Shaklee yg best ni....kan bagus! Minum ni memang badan berpeluh2 dan mata fresh gile sampai ke malam hokey... Yg mana suri rumah ada anak-anak tu elok sgt minum cinch tea ni utk boost energy,boleh slim melim lagi :)


Apa itu Cinch Energy Tea Mix??

★ Cinch energy tea mix merupakan campuran teh-teh terpilih iaitu teh putih, merah dan teh Matcha hijau yang eksotik dan sukar didapati

★ alternatif yang selamat semulajadi, sihat, dan berkesan dalam meningkatkan tenaga

★ Hanya 5 kalori setiap hidangan

★ enak diminum sejuk atau panas

★ Teh merah, teh putih, teh hijau telah disenaraikan sebagai makanan kesihatan utama dalam perubatan tradisional Cina. Ia telah dikenali selama berkurun-kurun dan memberi banyak kesan positif seperti:- 
• anti-bakteria
• meningkatkan sistem imun
• anti-karsinogenik
• anti-radang
• perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular
• detoks
• memberi tenaga dan merangsang pembakaran lemak
 
--------------------------------------
 
Apa bezanya Cinch Tea Mix Shaklee ni??


❤ Selamat, penggalak tenaga semulajadi


❤ Ditambah dengan taurina yg meningkatkan tenaga & ketahanan badan


❤ Pilihan alternatif terbaik menggantikan minuman kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh


❤ Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis
 
 
 
 
 
Testimoni HOT Customer 
 
♡ masa mula2 minum cinch tea ni, asek berdebar2 je..ingatkan sebab apa kan? rupa2nya dat's the sign yg metabolisme badan sedang meningkat! hehe sgt seronok after knowing that! Lepas seminggu mcm tu, debar2 tu dah tak ada..& alhamdulillah Cinch Teamix ni mmg sgt membantu bagi tenaga kat saya. Campur dengan hirisan lemon & madu, mmg Ommphh!!! dan sgt disyorkan untuk yg sedang berdiet & ingin kurangkan inchi! ♡
--------------------------------------
 
★Dannnn bagi yg nak tambah lg ummphhh, disarankan add on Cinch Shake! 
★Ada 3 perisa yg sedap2 belaka. Vanilla, Caffe Latte & Chocholate. 
★Yummy! Set Cinch Tea + Cinch Shake merupakan set untuk shape up badan kita balik.
★Cinch Shake akan memberikan rasa kenyang yg lama di samping menjaga otot untuk meningkatkan pembakaran lemak dlm badan kita.
 
 
Personally so far ekin minum Cinch perisa Chocolate...emmmmm yummmeyyyy sgtt! Lepas ni nak try Cinch perisa Cafe Latte pulak..siapa suka coffee elokkk sgt minum perisa cafe late ni sebab...nak tau kenapa kenala cuba ye :) If ada credit card atau debit card boleh jer terus klik link kat bawah ni. Lepas tu boleh rujuk ekin cara minum nya.




https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=baa0cb562de48fbabbd65b0f85243dc2
 
Atau boleh contact ekin terus :)