Monday, August 11, 2014

Saya suka Ostematrix Shaklee!

Assalammualaikum dan hai semua :)

Nak buat satu review tentang produk kesayangan dan WAJIB ekin ni iaitu OSTEMATRIX! Serius sejak ekin consume oste ni memang senang nak lelap waktu tidur,rasa nyenyak jer. Tidur tak rasa terganggu. Kalau tak dulu-dulu selalu terjaga dan tak selesa. Lepas tu bangun sakit pinggang mengalahkan org tua. Tapi tu dulu lah hehehe.. Sekarang nak bangun tahajud jer insyaAllah mampu bangun dengan fresh siap boleh tunggu sampai subuh lagi. Lepas tu boleh start on laptop untuk update info2 shaklee dan bekerja dari rumah hehe..sebelum dhuha bolehla tidur kejap rehatkan mata dalam sejam ke untuk refresh balik energy. Yela dah bangun awal kan..

Sekarang sebelum tidur je memang WAJIB ambik 4 biji oste ni. Dulu asyik skip-skip jugak. But memang bezalah time ambik dgn tak ambik oste ni. Terasa sgt bezanya. Kecuali kalau ekin ada minum segelas susu,bolehla ambik 2 biji oste jer malam tu. Org yg tak suka minum susu memang ekin galakkan sangat uols ambik ostematrix ni. Takkan nak tunggu tulang rapuh baru nak start ambik kan? Ibu-ibu mengandung lagilah high recommended  untuk ambik ostematrix ni. Sebab waktu preggy ni memang sering sakit pingang selalunya pada awal kehamilan dan akhir kehamilan. Sebab baby dalam perut dah sedut kalsium dari tulang kita,sebab tu ibu-ibu hamil perlukan lebih kalsium untuk kuatkan tulang dan elakkan letih-letih badan.





Ostematrix Shaklee
Bukan sekadar kalsium...



So meh kita baca sikit siapa perlukan OsteMatrix ni :

-Kalau uols antara yg SERING LETIH dan SERING TRAVEL,uols mesti cuba ostematrix ni utk kekal bertenaga dan aktif.
-Gabungan kalsium kabornat,kalsium sitrat,kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D TIDAK AKAN BUAT KITA SEMBELIT dan LEBIH SELAMAT DARI RISIKO BATU KARANG. Maknanya mudah lawas selepas bangun dari tidur.
-Kalau uols MUDAH STRESS,KERAP PRE-MENSTRUAL PAIN,WATER RETENTION,MUDAH SEMBELIT dan MUDAH KEJANG penting utk cuba ostematrix ni.
-Org preggy WAJIB ambil ostermatrix utk elakkan lenguh-lenguh badan,sakit pinggang dan tulang belakang serta kekejangan.
-Wanita berpotensi besar utk terkena Osteoporosis (kereputan tulang)

Oh dah yg paling istimewanya,Ostematrix TIADA SILIKA GEL!! SELAMAT,BERKESAN dan SEMULAJADI. Lelaki perempuan boleh ambil yer. Sebotol ada 120 biji. Tahan antara 1-2 bulan penggunaan.

Berminat? Ada card credit/debit card? Klik link bawah ni. Penghantaran mengambil masa 2-5 hari mengikut kawasan.




https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9cc1c015c32f74bcbd1c315c445b89ef
 
 
Atau hubungi ekin secara terus ye!
 
 
 
 



Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.