Thursday, August 21, 2014

Rahsia kurus dengan berkesan! Set Inch Loss


Assalamualaikum semua dan hai!

Meh nak cerita sikit tentang set inch loss yg super duper awesome ni. Sebab apa? Sbb ekin dah try lah ekin cakap AWESOME! Terutama yg SERIUS nak turunkan berat badan. So are you ready? Heheheh :)

Ini dia Set Inch Loss Shaklee yg jadi igauan dan idaman org2 yg nak kurus! Terlaris di pasaran tau..



 
 
 
Secara ringkasnya,Set Inch Loss ni memang sesuai untuk yg nak kurus tapi susah gile nak turunkan berat badan,yg kerap letih yela badan gemuk mesti kerap letih punya sbb gerakan terbatas,lemak banyak betul kan?
 
 
❤ Lecithin → pecahkan lemak utk senang proses singkir lemak.

❤ Cinch Tea → tingkatkan metabolisma, utk yg susah nk kurus, elok amik cinch tea. Boost energy dan bertenaga smpai ke malam.

❤ Cinch Shake Mix→ diperkaya dgn leucine, penting utk cepatkan proses buang lemak dan utk retain otot sedia ada. Minuman mengenyangkan utk replace meal & beri tenaga. Ada 3 prisa, caffe latte, choc, & vanilla. 
 
 
Herblax → Cuci usus dan detoks badan kita. Usus yg kotor punca segala penyakit,jadi sebelum start diet atau any suplemen elok detoks dulu supaya penyerapan nutrien dan zat jadi lebih baik dan mudah dihadamkan.
---------------------------------------- 
 
Gabungan mantap ni akan percepatkan lg proses inch loss kalau exercise dan jaga makan seiring dgn pengambilan set ni. 
 
 
So dah faham kan bagaimana setiap suplemen ni bertindak? Pengalaman ekin ambik Cinch perisa Choc memang yummmeyyyy sangat! Sebab full tank lepas tu,kenyang rasa mcm baru lepas makan nasi..hehe suak sangat sbb tengok lauk pun dah tak lalu. Yelah dah kenyang nak makan apa lagi kan? Sebab tu sesiapa yg ambik Cinch mudah kurus berbanding ESP (bukan takleh kurus tapi makan masa sikit sebab ESP takde Leucine)
 
 
Kalau uols nak cuba tapi nak order sendiri kot2 segan nak contact ekin ke kan hehehe boleh jer order sendiri,asalkan ada card credit/debit card. Boleh klik link kat bawah ni. Lepas order dan buat payment,bolehlah wassap ekin utk tanya jadual pemakanan dan terus dpt free konsultasi sepanjang hidup hokeyyyy :)
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Atau terus order je dan contact ekin ok :)
 
 
 
 
 
 Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.