Saturday, September 27, 2014

Collagen Powder Shaklee bau hanyir tapi POWER!!!

Yuhuuu semua! Selamat berhujung minggu semua...buat apa jer harini? Well ekin sentiasa busy almaklum kedai shaklee tak pernah close pun uols...sentiasa buka!

Ada yg cakap,collagen powder ni bau hanyir. Habis tu dah nama pun collagen dari SISIK IKAN MERAH laut dalam (red snapper scale) takkan nak bau strawberry or raspberry pulak kan? Hihi tu dah tak original dah tu..sebab Shaklee memang tak guna sebarang perisa tambahan atau warna utk produk-produknya..demi menjamin kualiti dan standard suplemen terbaik didunia ni..

Ekin pernah try campurkan bancuhan sesudu vivix + air suam + satu sachet collagen powder...tapi memang tak ngam baunya...memang ada bau ikan hehehe....tapi ku telan juga tau....demi nak cantik uols...sapa sangka sekotak jer guna terus kulit nampak tegang,makin cerah, nampak lebih muda,jeragat makin susut (ya ekin ada gak jeragat sikit yg macam dot dot hitam tu huhu) dan hubungan suami isteri makin best hehehe...jangan taktau collagen ni lagi power dari Alfalfa...kuikui..

But ada jer yg boleh telan collagen powder tuangkan terus dalam mulut dan kemam. Ada juga yg boleh campur dalam air kosong jer dan terus minum. Warna akan jadi macam dalam gambar ni :



 


Tips utk minum Collagen Powder agar tidak rasa hanyir


Sila bancuh Collagen Powder bersama :

❤ add on Performance Drink
❤ add on ESP
❤ add on Meal Shakes
❤ add on jus kesukaan anda
❤ add on madu
❤ add on air yogourt
add on air kordial 
❤ add on air koko 


My ever favourite bancuhan ialah dengan orange juice! Tak pun ambik jer sunquick orange tu bancuh dengan air sejuk then campurkan dengan collagen powder sesachet setiap pagi semasa perut kosong agar kolagen mudah diserap dalam badan . Ada yg cuba baru 2 minggu dah boleh nampak kesannya tau (ujian klinikal mengatakan kesan paling awal akan nampak setelah 8 minggu mengamalkan collagen powder secara konsisten.

Promo Collagen Powder bakal berakhir 30 september ni tau! Promo Buy 6 free 1 memang murah sangat dari retail price! So what are you waiting for? Hurry up! And place your order now :)
 
 
**********
 
 
Berminat untuk dapatkan produk Shaklee?
 
Ekin - SMS/Whatsapp 019 373 9052
FB Page : Vitaminlovershop
COD AREA : Ampang Point, Ampang Park, KLCC, Wangsa Walk, Desa Pandan, Taman Maluri,Taman Nirwana,Tesco Ampang dan kwsn berhampiran
 
POS KE SELURUH MALAYSIA / BRUNIE / SINGAPORE mengikut charge yg ditetapkan oleh pihak pengeposan