Sunday, September 28, 2014

Testimoni Meal Shakes : Faiz anak PM Cery ambil MS selama 6 tahun

 
 
 
Warga JUTAWAN mesti tau tentang anak teruna kak cery yg sorang ni,Faiz. Kat mana-mana majlis mesti ada faiz ni. Pemalu macam kak cery jugak rasanya hehe..Ok jom kita tengok pengalaman PM Cery berikan meal shakes pada anak tunggalnya selama 6 tahun lamanya...
 
 
 
 
***********

 
 
 
 
 
Faiz sejak dari umur 2 tahun sampai sekarang umur dia dah 8 tahun mesti minum segelas susu+mealshakes setiap hari tau.. kalau ada skip pun sehari dua jer. ..Kesannya,kulit dia cantik sangat, tu tak masuk bonus kesihatan yang lain. Alhamdulillah.
 

Ingat yer,kesan makan suplemen, bukan sekelip mata..macam anak membesar..tak membesar sekelip mata....Kalau anda betul konsisten makan makanan tambahan, cuba tengok kesan selepas 3-4 bulan ataupun selepas 1-2tahun. cuba tengok apa yang dah berubah kat diri anda atau insan tersayang anda yang makan suplemen.....
 

Jadi kalau ambil makanan tambahan ni,rahsianya kena disiplin, konsisten,istiqamah dan sabar.... sesungguhnya yang baik itu datang dariNya.. kita usaha dan berdoa.
 
Fakta yang anda perlu tahu
 
>>mealshakes kaya dgn protin yg membentuk dan memulih sel2 kulit
 
>>mealshakes mengandungi vitamin penting A, C, E, selenium, Zinc
 
>>mealshakes lengkap dengan vitamn B, zat besi, copper utk membina sel darah merah yg sihat seterusnya menjadikan kulit glowing
 
>>mealshakes tinggi kandungan serat utk kesihatan usus seterusnya memudahkan penyerapan zat2 nutrien2
 
 
sekian info sharing hari ini..moga bermanfaat..
 
 
 
 
 
**************
 
 
Jangan taktau yg promo Meal Shakes tinggal 2 hari sahaja lagi! Lepas ni takde dah harga special price jatuh merundum macamni lagi...hihi...buatla pilihan bijak yer...membeli ketika promo berganda2...buy 3 free 1 pula tu...memang best! Share dgn adik beradik atau kawan-kawan pun boleh...
 
 
 
 
Berminat untuk dapatkan produk Shaklee?
 
Ekin - SMS/Whatsapp 019 373 9052
FB Page : Vitaminlovershop
COD AREA : Ampang Point, Ampang Park, KLCC, Wangsa Walk, Desa Pandan, Taman Maluri,Taman Nirwana,Tesco Ampang dan kwsn berhampiran
 
POS KE SELURUH MALAYSIA / BRUNIE / SINGAPORE mengikut charge yg ditetapkan oleh pihak pengeposan