Tuesday, September 2, 2014

Testimoni Long Term Benefits of Consuming Shaklee

Assalamuaalikum selamat petang semua...
Nak share Shakle Effect yg best ni..

Kembar seiras, sorang consume Shaklee selama 20 tahun, sorang tak. Nampak kan bezanya bila dah tua. Mary yg consume Shaklee nampak lebih muda dan sihat, xbongkok sebab tulang masih kuat, xkena osteoporosis. Kembarnya nampak lebih tua dari Mary. So anda pilih nak jadi mcm Mary or kembarnya. Pilihan di tangan anda.
 
 

"The choice you make today will definitely affect how you will be at later years. So choose carefully, choose Shaklee."
 
*********
 
Haaa terujaaa tak tengok Shaklee Effect ni uols? Dah tua baru nak mkn vitamin mmg takdelah nak dpt skin yg flawless ke apa ke kannnn....masa tu menyesal....huhu
Sebab tu ekin galalkan sgt uols ambik vitamin time muda2 ni...lagi2 yg dan nak masuk 30an...kulit pun dah makin kendur...
 
Tapi takpeee bulan ni bulan Promo Collagen Powder Buy 6 free 1 dan Promo Meal Shakes Buy 3 free 1 tauuuu!!
 
 
 
 
 
Special consultation dan price from ekin!
Jom rembat collagen dan mealshakes utk bulan ni..