Tuesday, September 2, 2014

Clossing Ogos yg mantap!

Alhamdulillah..

Settel sudah clossing Ogos yg lalu...hehe...setelah brhempas pulas....ya Allah tak tergambar rasanya saat2 nak naik rank tu...mcm2 hal berlaku mencabar pelbagai insiden...takpe simpan tu cerita tu nanti bila dah Master baru selongkar balik kisah ni ye..

Anak2 shaklee pun rajin2 dan lajuuuuu buat sales...ada yg dah rasa 3 angka dah bagus2 semua pakat2 nak keluar dari comfort zone...impian yg besar kalau nak pasti kita redahhh walau macamana sekalipun kan?

Dan siang tadi saje check bonus kat Shaklee2u hehe....Terkejut tengok angkaaaaaa!!! Berair mata ni..hehe Alhamdulilah tercapai hasrat dapat bonus 4 angka this month...

Anda nak jadi seperti saya? Hehe bleh jer ekin akan ajar cara berbusiness dgn baik dan superb!

Contact me ye..
Supervisor Ekin