Friday, February 13, 2015

Vivix untuk kurus dan cantik

 
Assalamualaikum dan salam jumaat semua. Mesti ramai yang happy kan sebab esok dah hari sabtu so banyaklah agendanya.. macam ekin dan husband (ye husband ekin dah balik KL yipieee!!) memang kitaorang ni sentiasa berdua bila dah dedua balik KL. Cuma sekarang in planning nak visit MIL lepas tu nak balik Kedah jumpa tok dan tokwan then nak visit tok di Putraheights...kerja kitaorang menziarah orang jerrrr kat KL ni. Maklumlah tak lama lagi husband nak pindah ke Riyadh. Lepas tu insyaAllah ekin pula bakal menyusul ke Riyadh (doakan ye sebab maklumlah urusan visa arab saudi ni slow siput sikit) so memang kena jumpa semua orang la cuz planning tahun depan time raya baru balik Msia semula sobs sobs.
 
Ok nak cerita sikit. Ramai orang taktahu lagi yang VIVIX ni boleh buat kita jadi KURUS. Seriusly? HAHA. Yela...apa ingat memain ke? Mama ekin pun dah turun berkilo-kilo sejak amalkan VIVIX yer. Semua kat rumah ni terkejut sebab mama kurus! Bila kurus,nampak makin muda tau. Walhal umur mama dah 55tahun masuk 2015 ni huhu.. so nampak tak betapa besarnya impak meminum VIVIX ni boleh menjadi kurus? Yang tua boleh nampak muda hanya jika beliau kurus! Jangan ingat minum Vivix ni untuk orang sakit atau time sakit...no no no...silap tu uols... Takkan nak tunggu sakit baru nak cari penawar?
 
 
 
 
 
Vivix yang sangat sexy cun melecun merah makngah! Sedap buat juice!
 Satu-satunya juice yang boleh buat badan kurus ialah Vivix! Hihi.. 
 
 
 
Ok pasti ramai bakal-bakal customer ekin nak sangat tahu...macamna Vivix ni bantu badan kita jadi kurus? Kalau anda nak tahu,salah seorang master coordinator shaklee iaitu Master Nana aka Ratu Vivix tu (sesuka hati aku jer bagi gelaran kat orang hihi) pernah turun 6kg dalam masa 2 minggu dengan hanya amalkan Vivix ok! Haaa hambik...2 minggu kau...turun 6kg. Ekin pernah terserempak dengan Master nana kat Shaklee wangsa maju dulu,makaih....kecik molek maca budak sekolah -______- ingat kan siapa lah. Sekali tengok duduk depan kita,comelnya! Kulit bersih giler!!! Tapi ekin pulak malu nak tegur. Rugi pulak bila fikir. Kalau tak dapat dah bergambar dengan Master nana. Lain kali please la malu bertempat ye ekin. Kan kau dah rugi. T____T
 
 
 
 
 

 
 
 
Tu diaaaa mereka-mereka ni semua pengamal VIVIX dan COLLAGEN POWDER. Teruja tak tengok dari sekepal-kepal badan dan sebolat bolat wajah,terus slim melim macam anak dara? Fewittt... Tapi tapi tapi...tahun 2015 ni collagen takde stok tau. kena tunggu hujung tahun atau awal tahun 2016,sebab collagen powder tengah melalui proses pendaftaran lesen semula nak masuk ke Malaysia. Biasalah macam kita,lesen kereta atau motor dah mati kena renew balik baru boleh bawak kereta dan motor semula kan? Suplemen pun macamtu jugak. So tunggu announce dari ekin baru kita serbu beli collagen powder banyak-banyak ok? Buat masa sekarang kita fokus dan pulun minum VIVIX dulu hee..
 



 
Ni la anggu muscadine yg ada dalam VIVIX. Sebiji RM100 ok! Mahal... Mampu beli? Beli vivix jerla mampu,senang cerita!
 
 
Ok macamana VIVIX bantu badan kita jadi kurus? Sebab dalam VIVIX ada RESVERATROL. Resveratrol ni lah yang memberi kesan kepada pengurangan lemak di badan kita. Resveratrol ni membantu dalam mengurangkan pengumpulan dan menjadi penghalang kepada sintesis lemak. Ia juga meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Dan oleh itu ianya mampu membantu dalam pembakaran lemak. Faham dah?
 
Resveratrol ni juga bantu meberi rasa KENYANG sekaligus dapat mengurangkan keghairahan kita untuk makan! HAHA ni memang best dan sesuai untuk orang yang kuat nafsu makan,cuba ambik VIVIX memang tak terasa nak makan sangat pun sebab ekin dah cuba 2 botol VIVIX sebelum ni memang terasa sungguh perbezaan sebelum dan selepas ambik.
 
Patutla VIVIX ni boleh buat si pengamal jadi kurus kan? Ekin boleh bagi contoh mama ekin la sebagai orang terdekat,dah start minum VIVIX sejak Jan 2014...so kira dah setahun ambik VIVIX ni...memang dia slim melim. Nanti ekin kongsikan gambar sebelum dan selepas mama di entry akan datang ye. Kena cari balik gambar lama-lama untuk compare yang sekarang ni hehe.
Kandungan utama yang hebat dalam VIVIX iaitu resveratrol memang membantu dalam aktiviti pembakaran lemak melalui peningkatan efficiency pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh anggota badan.
 
Jadi pada anda yang mempunyai masalah KEGEMUKKAN dan jika anda malas nak amalkan banyak-banyak vitamin dalam satu masa,silalah berikhtiar dengan VIVIX.
 
 
 
Bagi yang ingin mencuba VIVIX,boleh hubungi ekin secara personaly. Ekin akan consult bersama anda terlebih dahulu dan bincang bersama suplemen yang mana sesuai untuk badan anda ok :)
 
 
Ekin Hoza
Whatsapp/sms: 019-3739052