Monday, March 23, 2015

5 hari sahaja lagi ESP Promo


Assalamualaikum semua! Selamat petang.

Nak bagitau ni... Sila baca sampai habis ye.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ESP PROMO TINGGAL 5 HARI SAHAJA TAU! 

Kalau awak semua nak tahu,harga retail ESP ialah RM150 setin

Berita baiknya ialah :
Kalau awak beli 2 tin awak akan dapat harga promo RM230 tau...ya Allah jimat sangat!

Berita buruk pula :
Bulan April ni harga ESP naik 6% sebab dah start GST.
So setin harganya RM159. Tu kalau awak tak daftar ahli. Kena bayar harga retail tambah dengan 6% gst lagi...banyak nya kena spend kan.

Kalau awak join ahli,dapat harga ahli la kan yang jauh lebih murahhhhhhh..

Cuba awak fikir,kalau kita boleh dapat harga lebih MURAH dan JIMAT bulan ni,kenapa kita tak usaha untuk grab sehabis baik peluang ni kan? Sayang sangat kalau terlepas harga murah ni. Sebab yang nyatanya memang lepas ni dah tak ada promo best macamni lagi.



Bertindak segera yang boleh ye
Dont miss out this great promo dear!




Promo ni juga akan tamat bila-bila masa sahaja due to high volume demand. Rakyat Malaysia memang sukakan ESP! Sebab tu setiap bulan ESP saya boleh jual hampir 100 tong tau. jadi tunggu apa lagi? Ni no hp saya 019-3739052. Whatsapp saya segera ye.