Tuesday, March 10, 2015

Turun 3kg dengan Lecithin dan Alfalfa Shaklee

 
Dulu customer saya ni ambik Lecithin dan Alfalfa turun 3kg tanpa bersenam.
 
 
 

 
Sekarang dia ambik ESP + Omega Guard + Alfalfa pulak. Baru seminggu lebih dah turun 1kg tau. Saya sarankan adik ni buat exercise jugak sbb kalau kita ambik omega guard lepas tu bersenam memang lagi terbakar cepatlah fat badan semua.
 
 
Dia pun cakap rajin jogging sekarang ni. Well done adik! Budak UPM ni hehe..so mana2 budak UPM nak beli Shaklee dengan akak ekin meh whatsapp akak ye? Jangan lupa promo ESP tau bulan ni..jimat berbaloi-baloi...