Thursday, April 2, 2015

Atasi masalah hormon dan kulit dengan Gla Complex


Saya memang suka sangat dengan gla complex! Dulu hormon huru hara...ambik gla complex 3 botol..settel masalah. Lepas tu saya continue lagi sampai sekarang. Sebab ezcema dah makin surut susah nak naik lepas tu kulit smooth licin jer hehehe cantik la kan maksudnya!

Promo beli 7 botol dapat special price terus
Memang best dan power!!








Jom kita baca apa kelebihan GLA COMPLEX Shaklee ni :


  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf


Extra info:

Pengambilan asid lemak melalui makanan harian adalah perlu memandangkan ia tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Sumber GLA daripada makanan agak terhad dan hanya boleh dijumpai dengan jumlah yang kecil dalam oat dan juga daging organ. Untuk memperolehi sejumlah GLA yang lebih tinggi atas alasan kesihatan tertentu, minyak yang diekstrak daripada biji bunga evening primrose, iaitu dalam bentuk suplemen merupakan alternatif yang lebih mudah dan menyenangkan.


So senang jer nak dapat asid lemak yang penting untuk tubuh badan kita ni kenalah rajin amalkan GLA COMPLEX ni. Juga popular dalam set kesuburan tau. Ada yang makan sebotol GLA COMPLEX jer dah berjaya pregnant (dengan kuasa ALLAH,kita hanya ikhtiar tapi ALLAH yang beri rezeki). Tak salah mencuba kan? Yang ada masalah hormon sangat-sangat digalakkan amalkan GLA COMPLEX ni ok! Tengah promo best ni bulan April ni..dapatkan sekarang dari saya jom...



Ekin Hoza
Whatsapp : 019-3739052
Email : info.nutrisisihatekin@gmail.com
Instagram : @ekinshaklee



Anda berminat nak dapatkan produk Shaklee? Hubungi saya Ekin Pengedar Sah Shaklee area Ampang 019-3739052. Penghantaran COD area Kg Pandan,Desa Pandan,Taman Maluri,Taman Cempaka,Taman Nirwana,Tesco Ampang,Angsana Hilir Condo,Ampang Hilir dan kawasan yang berhampiran. Pos Seluruh Malaysia.