Saturday, June 27, 2015

Bakar lemak dengan Omega Guard dan Lecithin

Assalamualaikum semua ☺️

Waktu berpuasa ni memang semua nak jaga badan kan?
Walaupun kita berpuasa tapi makanan yang kita makan pun kadang-kadang berminyak,berlemak betul? Almaklum makanan di malaysia ni mana ada yang tak berminyak dan berlemak.

Majoriti customer saya ambik Lecithin dan Omega Guard ni waktu berpuasa. Sebab apa?


❤️Lecithin - Pengelmusi lemak baru yang terbaik. Waktu kita makan, lecithin akan pecahkan lemak-lemak baru masuk ke dalam badan untuk elakkan lemak ini termendap ke dalam lapisan kulit. So selamat telan lecithin untuk elakkan diri dari bertambah gemuk.
.
❤️Omega Guard - Agen pembakar lemak yang power sebab omega ni akan bakar lemak-lemak tepu dalam badan. Selain tu jika konsisten amalkan makan omega guard akan mengurangkan paras kolestrol dalam badan,mengurangkan bintik-bintik kolestrol di bawah mata selain meningkatkan memori menjadi lebih alert dan bijak! Hehe 

Belum terlambat nak kurus sebelum raya ni. Boleh whatsapp saya untuk dapatkan special price combo ni ye
@ekinshaklee
#pengedarshakleeampang 
#PhenomenalAURA