Wednesday, August 6, 2014

Kenapa ESP Shaklee menjadi pilihan MAJORITI rakyat malaysia?

Assalamualaikum semua dan apa khabar?

Ekin puasa ganti hari ni. Hehehe...lepas habis puasa ganti baru boleh puasa 6...insyaAllah doakan ye!

So petang ni nak story kenapa ekin suka gila dgn ESP Shaklee ni. Apa yg best sangat ye? Selalu org tanya ekin. Dulu pun ekin tak minat pun dengan ESP ni..but bila ekin keep on searching dan google tentang kebaikan ESP dan kelebihan ESP ni,kemudian tengok pula macam-macam testimonial yg best-best belakoooo.... perghhh teruja habaq ang nak try test ESP ni!






Alhamdulilah... setakat ni dah nak masuk 4 tong ESP ekin minum selama bershaklee...hehe..setong tahan 3 bulan yer. Jimat sokmo! Macam-macam resepi boleh buat tau!

Apa yg ekin dapat setelah minum ESP ni?

- Badan rasa bertenaga sangat!!!
- Rasa kenyang yg lama. Minum breakfast-kenyang sampai tengahari. Amazing!
- Kulit makin gebu dan warna sekata jer...cerah dan bersih.
- Berat turun! 7kg uols... haha tapi makan masa juga. Yg penting istiqamah.
- Rambut kurang gugur. Tapi nak lagi berkesan topup dengan Zinc Complex + Shampoo Revitalising
- Eczema kat kaki dah kurang gatal2. Nak lagi berkesan topup dgn Alfalfa+Omega dan Gla Complex


ESP Shaklee ni memang non GMO punya dan menepati 7 kriteria penting pemilihan soya yg terbaik untuk badan kita. Boleh refer kat SINI.

Ekin memang RECOMMENDED sgt ESP ni sesuai untuk :
-Pelajar
-Pekerja shift/lebih masa
-Warga emas
-Dewasa yg terlalu sibuk dengan rutin harian - kekangan masa untuk bersarapan/makan malam
-Wanita hamil - bagus untuk perkembangan bayi,kesihatan dan tenaga ibu
-Wanita berpantang - untuk milkbooster dan tenaga berpanjangan
-Wanita ingin rancang kehamilan - ESP membantu kesuburan/jaga kawasan rahim jadi lebih kuat/sihat
-Lelaki/perempuan yg pentingkan kesihatan kulit/kuku dan rambut
-Org yg kerap gastrik
-Org yg sering keguguran rambut
-Org yg kerap migrain


Dan banyakkkkk lagi yg best tentang ESP ni. Nak order? Boleh jer.  Pastikan ada debit card/credit card. Klik klik. Tunggu proses penghantaran ke alamat anda dalam 3-5 hari. Paling cepat pun 2 hari je dah dapat. 




 
 
Atau Hubungi Ekin secara terus ye!



 


Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.