Thursday, August 21, 2014

My sis 3rd year in Penstate

 
Akhirnya tamat sudah summer holiday adikku Mira di Malaysia. 2 hari lepas dia dah balik US sambung tahun ketiga belajar. Insyallah kalau rezeki,tahun depan habis dah...tapi kalau tak...dia extend 1 tahun lagi..
 
 
 
 
 
 
Alhamdulillah pagi tadi dah dapat news dia dah sampai US dgn selamatnya. Syukur ya Allah. Risau jugak selagi dia tak sampai kan? Pepaham jela keadaan skrg ni...ramai yg fobia naik kapal terbang tapi siapa kita nak persoalkan kekuasaan Allah swt sbb ajal maut di semua ditangannya.
 
Moga adik ekin selamat sahaja disana hendaknya dan grad with flying colours insyaAllah... Aaamiin.