Wednesday, August 20, 2014

Set Menyusu Shaklee Budget dan Lengkap


Ramai ibu2 muda yg berazam nak menyusu anak2 sampai atleatst 2 tahun kan? Ada juga yg tak dapat susukan anak atau erti kata lain give up awal2 lagi. Jangan macamtu tau... Walaupun ekin belum ada baby,tapi ekin belajar semua ni sebagai keperluan ekin dimasa akan datang dan ekin berbesar hati nak bantu BF mum kat luar sana yg masih tercari2 set menyusu yg terbaik untuk diri mereka dan tumbesaran anak2 mereka!

Let me introduce you set menyusu shaklee yg TERBAIK dan BERKESAN utk semua ibu2 yg menyusu  especially yg sedang baca ni :)



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=48bb58ad9fad2df3441cd4452f9d24a6
 
 
Set menyusu ni terdiri daripada ESP,Alfalfa Complex,Vita C,Vita Lea ,Bcomplex dan Ostematrix. Kenapa ekin selalu sarankan ambik full pack? Sebab setiap suplemen ada fungsi2 nya yg tertentu,yang sangat diperlukan oleh badan ibu2 yg sedang menyusu bayi. Lagi satu supaya ibu menyusu sentiasa cergas dan mampu hasilkan susu yg banyak,anak pun kenyang tak meragam. Ada juga yg ambil set slim shaklee ESP,Alfalfa dan Lecithin masa menyusu..memang takde masalah pun sbb ESP dan Alfalfa sememangnya milk booster dan lecithin selain dapat bantu kita kuruskan berat badan,boleh bantu kasi hilang bengkak susu para ibu semua. Memang terbukti sebab ada ramai kwn2 ekin yg ambik set dan customer2 sendiri bagi feedback yg sgt positive!
 
Kalau taknak ambik full set,ekin cadangkan start dengan Set Menyusu budget ni dulu. ESP dan Alfalfa. Semua org tau Alfalfa ni macam jamu modern yg tersangat best!!! Oh favourite ekin ni! Pengalaman ekin,keputihan memang takde,Miss V jadi rapat heheheh (utk yg dah kahwin jer tau!) badan tak berbau sebab Alfalfa mmg kasi detoks badan kita. Slim dah tentu yayyyyy hehehe.. Gabung pulak dgn ESP memang marvelousssss... google je mesti banyak jumpa testimoni yg best2.
 
 
Then lepas dah puas hati dengan set menyusu budget ni,ekin akan sarankan uols tambah Vita Lea (multivitamin) dan Ostematrix. Dua benda ni memang bagus untuk ibu menyusu. Kalau ambik full set lagi bagus. Sebab set shaklee ni bukan masa menyusu jer amalkan,lepas dah habis menyusu nanti pun tetap boleh teruskan sampai bila2. Tahan berbulan2. Lagi satu konsep SUPPLY AND DEMAND memang kena buat utk para ibu menyusu. Bukan semata2 ambik suplemen hari esok susu dah banjir....ehhh bukan mcmtu ye hehe... Maksud ekin,ibu menyusu kena rajin pam/memyusu direct 2-3jam sebab banyaknya susu bergantung kepada kekerapan kita mengepam/menyusu anak2 dan kena jaga permakanan harian kita juga. Lagi satu kena keep positive selalu. Banyakkan berzikir dan beristighfar,berdoa agar ALLAH permudahkan niat kita nak menyusu kan anak.
 
Boleh tambah buah kurma dalam bancuhan ESP tadi,makanan sunnah tidak dilupakan malah boleh dicampur dlm Shaklee tau :)
 
 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a1141964749a018122bcc2d44abecb1f
 
 
 
Kalau ada yg berminat boleh klik kat gambar tu utk order terus,janji uols ada kad kredit atau debit card yer. Kalau tak reti takpe,contact je ekin direct. Ekin sedia membantu.
 
Segala konsultasi special akan diberikan selepas purchase.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.