Wednesday, August 20, 2014

Give Away By MG with Love

 
Assalamualaikum semua dan selamat petang :)
 
 
Org sibuk nak join GA....kita pun nak juge heheheh... saje je isi masa lapang. Amboiiiii lapang sgt la masa kau ekin! Ada lagi 12 hari nak clossing kau boleh ber-GA lagi yer...kau ingat kau dah Master? Kihkih.... Ala ni take a break 10min jer. Jap lagi sambung kerja balik. Ni la yg bestnya bersama Shaklee,offis sendiri,time sendiri manage nak cuti pun cuti sendiri. Tak yah approval bos.
 
Blogger ni nama dia Ekin juga! Wahhhh sama nama kita la weols... Harap ada rezeki ekin lah yer hehehehe :)
 
Siapa nak join jgk,klik kat gambar ni ye! Adios!
 

 
 
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html
 
 
Bestnya dapat perfume....aummmmm :D