Sunday, September 14, 2014

Jalan-jalan di hari Sunday!

Hai assalamualaikum!
 
Hari ahad hari bersama husband kan? Eh gitu....hehe...yerla weekdays dedua busy,so ahad jer leh berdua...berdua lebih baik. No selfie dengan husband sbb husband suka buat muka pelik so kita selfie diri sendiri je hohoooo..
 
 
 
 
 
Tak makeup pun,pakai bedak baby jer then calit lipbalm.
Penangan VIVIX dan Collagen powder mmg awesome!
 
Wide shawl best giler dari @lolawardrobe
Search instagram diorg. Byk gile wide shawl yg cantik2!
Dah 4 helai ekin rembat hehehe..
 
 
 
 
Harini just pergi jalan2 beli brg2 keperluan jer,toiletris dan pegi makan. Kat jusco au keramat memang selalu ekin beli brg2 keperluan ni semua,tempat makan pun banyak. So masuk dalam Mr DIY utk cari free gift for shaklee customers ekin...lepas jumpa jer memang borong banyak2 sampai penuh bakul! Hehe puas hari den! Semoga customer2 juga puas hati ye nanti....haa kalau nak COD shaklee kat Jusco Keramat Au ni pun boleh no hal :)
 

 
 
Free gift pill box yg comel2!
 
 
Nak order Shaklee?
 Berminat? Boleh hubungi ekin ye :)
 
 
Ekin - SMS/Whatsapp 019 373 9052
FB Page : Vitaminlovershop
COD AREA : Ampang Point, Ampang Park, KLCC, Wangsa Walk, Desa Pandan, Taman Maluri,Taman Nirwana,Tesco Ampang
 
POS KE SELURUH MALAYSIA / BRUNIE / SINGAPORE mengikut charge yg ditetapkan oleh pihak pengeposan