Saturday, September 13, 2014

Percuma Meal Shakes sambil menderma

 
Selamat tengahari semua..selamat berhujung minggu yer...Bulan ni memang Shaklee bagi special sangat pada kami dan para pengguna Shaklee. Sebab nya promosi buy 3 free 1 Meal Shakes ni bukan sahaja menguntungkan para pembeli (dahla beli 3 tong,percuma lagi 1 tong yg bernilai RM113.75 tau) malah anda juga boleh menderma secara tak langsung kepada yg memerlukan.
 
Setiap pembelian sebanyak 10% akan disalurkan kepada 2000 buah keluarga yg memerlukan. Haa so takdelah satu pihak jer yg untung...benda ni menguntungkan kedua2 belah pihak..sbb kita membeli dapat free lepas tu 10% disalurkan pada yg memerlukan.
 
Ekin walaupun masih berdua dengan husband tapi ekin pernah beli Meal Shakes utk jadikan instant breakfast. Ya Allah memang sedap sangat.... rasa vanilla yg cukup wangi!! Patutla budak2 suka sangat dengan Meal Shakes ni,org tua pun suka gak hehe... Dan dari meal shakes ni macam2 kita boleh buat resepi untuk tarikkan perhatian anak2 yg kurang selera makan,memilih makanan dan sembelit. Ekin minum Meal Shakes bila pergi travel juga sebab dlm meal shakes ni dah cukup segala nutrien dan zat yg diperlukan,so lengkap semua vitamin2 yg penting. Sekali minum dah cukup so tak perlu ekin bawak vitamin2 yg lain. Kan memudahkan dah tak berat luggage hehe. Yg bestnya senang lawas...ekin ni sembelit...kalau minum meal shakes senang giler nak membuang haha tapi sungguh...tak cuba mana uols tau kan? So boleh share beli dengan kawan2 atau adik beradik sempena promo beli 3 percuma 1 ni. Kalau beli 6 haruslah percuma 2 tong hokey!
 
 
 
 
 
 
 
Testimoni dari Kak Cery pula :
 
 
Okaylah,saya pun nak  borong mealshakes ni.. mestilah borong untuk saya dan Faiz..... mealshakes ni kalau konsisten makan, kulit jadi cantik, langsing,anak yang makan pulak jadi cerdik,sihat.... Ini pengalaman saya dan Faiz lah... kalau you all percaya, korang beli lah..hihi.. tapi betul lah, mealshakes memang tak rugi consume setiap hari....efek memang best. (kalau tak, takkan lah stok mealshakes asyik sold out je kat Shaklee - PM Cery
 
 
So jangan tunggu lama2 lagi. Harga promo ni umpama macam sales kat shopping mall la. Org yg bijak membeli mesti tunggu time promo kan? Kalau setong Meal Shakes harganya Rm113.75 tau...time promo ni harganya RM273 jer utk Buy 3 FREE 1.. haaaa murah ke tak tu cuba uols do the math. Sebab tu ramai gile org rembat time promo besar besaran...ada yg kata mudah nak buat stok sampai 4 bulan terus! Bagus pilihan yg bijak! Promosi sampai hujung bulan ni jer,bulan depan takde dah tau..
 
 
 
Berminat? Boleh hubungi ekin ye :)
 
 
Ekin - SMS/Whatsapp 019 373 9052
FB Page : Vitaminlovershop
COD AREA : Ampang Point, Ampang Park, KLCC, Wangsa Walk, Desa Pandan, Taman Maluri,Taman Nirwana,Tesco Ampang
 
POS KE SELURUH MALAYSIA / BRUNIE / SINGAPORE mengikut charge yg ditetapkan oleh pihak pengeposan