Tuesday, September 9, 2014

Jom kita Shopping di Sugarscarf.com

 
Assalamualaikum semua...uols selalu shopping tudung kat mana? Ekin kadang2 pergi kat Kenanga tu jer sbb harga berpatutan dan selalu beli borong,sekali beli 10 helai dapat murah....pakai sampai jadi belacan hahaha lepas tu jual prelove..hehe..takdela selalunya pakai 2-3 kali jer patu tolak kat org,kondisi baik lagi...jual pun murah jer hehe..
 
 
Geram tengok Sugar scarf punya tudung ni,tak penah beli lagi tapi selalu usha.. Mungkin esok lusa keluar bonus Shaklee yaayyyy bolehla reward diri sendiri beli 1-2 helai tudung kannnnn hehehe...
 
 
 

Antara koleksi yg ekin suka :)
 
 
 
 
 
 


 
 
 

 
 
 
 
 
 
Semua cantik2 kannnnnnn :)
Rambang mata ni hehe
 
 
**********
 
 
 
Nak tengok sapa owner butik ni tak?
 
 
Inilah owner Sugarscarf.com , Puan Eyqa Sulaiman
 
 

 
 
 
 
 
 
Cun melecun!! Owner pun cantik,tudung2 semua cantik aummm :)
 
 
Ekin dah lama ikut perkembangan butik Sugar Scarf sejak diorg berblogging lagi. Sama seangkatan dgn Radiusite juga. Penah la sekali order tudung kat Radiusite...shawl reben yg pernah hot dulu! Tu jer sekali. Lepas tu asyik sold out jer cuz demand yg tinggi dari setiap customer Radiusite.. Sekali pernah juga pergi butik kat Shah Alam...dua2 ekin masuk..Sugarscarf dan Radiusite..just cuci mata jer sbb masa tu fulus tak berapa nak ada hehe...sedih tau sbb tak dpt beli..
 
Ohhh bonussss...cepatlah keluar! Tak sabar niiiiiiii...