Saturday, November 1, 2014

Promosi Omega Guard November 2014


Selamat petang semua. Hujung minggu macamni memang sentiasa ada kenduri kendara dan makan besar dengan family kan? Maklumlah dah dapat gaji awal bulan ni hihi jadi memang terbaiklah Shaklee buat promo Omega Guard bulan ni,senang nak singkirkan lemak makan kenduri hihi.. Ekin dah pun dapatkan Omega Guard untuk diri sendiri huhu laju benauuuuuu aku kan..

Oh ye ekin memang mengalakkan anda yg membaca entry ni supaya membeli Omega Guard. Bukan saja-saja suka suruh beli,tapi badan kita memang tak mampu untuk menghasilkan asid lemak omega 3 untuk proses metabolisme. Haaaa yang low metabolisme tu wajib ok dapatkan omega ni. 

Kita sebenarnya perlu dapatkan omega 3 ni dari sumber makanan atau suplemen. Jadi anda perlu semak sendiri golongan mana anda berada :



  • Ibu hamil (perkembangan otak bayi dlm kandungan, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)
  • Ibu menyusu (perkembangan otak bayi)
  • Kanak2 (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)
  • Individu yang ingin mengawal berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)
  • Individu yg ingin meningkatkan kepekaan , daya ingatan,kecekapan kerja 
  • Lelaki yg mementingkan kesihatan - memelihara dari penyakit jantung, strok, obesiti, kencing manis dan byk lagi
  • Wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin) dan kesihatan(tulang dan sendi)



Haa dah check diri masing2? Semak sendiri lah ye lepas tu decide lah samada perlu beli atau tidak omega yang marvelous ni. Org kata kesihatan tu kekayaan...bahasa orang putihnya "Health is Wealth" gitu... 



Better order cepat sebelum kehabisan stok yer,Omega ni licin jerrr kalau ada stok kat tangan pun hihihihi..








Nur Ashikin Amirudin (Ekin Hoza)
Shaklee ID 1069965
SMS/Whatsapp : 019-3739052
Email : zaujah5512@gmail.com
Facebook page : Http://facebook.com/vitaminlovershope
Facebook personal : Ekin Hoza

COD Area : Desa pandan , Kg Pandan , Ampang Point , KLCC , Tesco Ampang , Wangsa Walk dan kawasan yg berhampiran.
Pos ke seluruh Malaysia