Tuesday, June 23, 2015

Set Bakar Lemak Shaklee

Assalamualaikum semua ❤️

Setengah orang tak suka minuman yang bancuh2 dan tak ada masa nak kocak shake segala bagaikan,ada yg lebih suka jenis kapsul/softel sebab senang nak telan betul?

Nah Set Bakar Lemak Power ni untuk korang! Berbentuk kapsul dan softgel,senang jer sebab just telan hihi


Secara ringkasnya :
❤️Omega Guard- bagus untuk pembakaran lemak tepu / lemak lama dalam badan kita,especialy tang lemak kat paha,perut,lengan yang berlemak memang omega ni fungsi untuk bakar semua lemak degil. Paling best sebab omega ni bantu kita kawal selera makan

❤️Herblax - Paling digemari ramai sebab fungsinya detoks usus dan bersihkan segala kotoran lama dalam usus kita ni. Usus kita ni bukannya cerdik sangat nak bezakan yg mana nutrien yg mana kolestrol,dia akan serap semuanya tau. Bayangkan kita hidup dah 30 tahun leaps tu dah makan macam-macam kan selama hidup,tak pernah cuci usus kita ya Allah punyala kotor dan berlendir kat dalam tu! So macamana usus nak serap segala nutrisi yg kita makan kan? Perut buncit tu salah satu sebab usus tak bersih,banyak taik dalam badan! Huhu

So nak kurus tak menjelang puasa ni? Nanti raya boleh pakai baju cun tau! Hehe 

Whatsapp segera ye
@ekinshaklee
Pengedar Shaklee Ampang