Sunday, June 21, 2015

Promo Vit C Shaklee

Assalamualaikum semua selamat berhujung minggu ☺️


❤️Baru semalam restok Promo Vit C tadi. Terus borong 7 botol hehe sebab permintaan vit c ni diluar jangkaan! Setiap minggu ada orang order Vit C. Ni dah ada 2 botol orang booked,tinggal 5 botol lagi tak bertuan
.
❤️Harga promo memang murah sangat la this time. Rugi kalau tak grab. Sebab sebotol tahan 6 bulan hokey ☺️ punyala jimat

❤️Kalau ada yang tanya,berapa lama nak dapat kesan best lepas amalkan Vit C ni especialy untuk kulit cantik gebu gebas,jawapan saya ialah ianya bergantung pada individu sebab kesan pada individu tu tak sama. Kalau jerawat banyak kat muka kenala detoks dulu dengan Alfalfa atau Herblax sebab toksin tak keluar lagi so macamana usus nak serap nutrien vitamin c tu kan? Kena kasi cuci dulu la dalam badan kita

❤️Lagipun vit c ni bukan CLOROX ye, harini makan esok lusa putih melepak. Sebab tu kena start makan vit C sekarang kalau nak kulit cun melecun time raya nanti!

Nak vitamin c harga promo? Jom grab 

Whatsapp
@ekinshaklee
Pengedar Shaklee Ampang