Tuesday, August 19, 2014

Kenapa Meal Shakes penting untuk anak-anak?

 
Assalamualaikum dan selamat petang semua :)
 
 
MEAL SHAKES SHAKLEE.... ermmm dengar jer dah rasa sedap kan? Macam sedap jer...macam marvelous jer...hehe memang pun!!! Yummmeyyyy sebab ekin pun minum hehehe...mealshakes ni bukan utk budak2 jer,org dewasa pun boleh. Tapi tu entry lain ye, Ni nak cerita kisah pengalaman pengguna mealshakes. Terutama untuk anak-anak yg berusia 1 tahun dan keatas yg KERAP DEMAM dan SELSEMA. Sedih sgt tengok or dengar budak2 kecik asyik masuk keluar hospital sebab demam dan selsema tak kebah2. Antibodi anak-anak kecik ni masih lemah jadi sebab tu senang terkena demam dan selsema. So thats why Shaklee reka khas Meal Shakes ni utk anak-anak yg tak boleh telan pil/kapsul tapi still boleh dapat kesemua vitamins yg diperlukan utk badan dan tumbesaran diorang.
 
Lagi bagus kalau Meal Shakes digabungan kan dengan Omega Guard,minyak ikan terbaik yg bagus utk otak yg bijak dan jadi lebih fokus, Siapa taknak anak-anak bijak kan? :)
 
 
 

 
Ni lah Meal Shakes yg super yummy tu! Sedap sangatttttt ekin suka!!!
Bau french vanilla yg harum :)
 
 
 
Jom kita tengok pengalam ibu yg beri anak mereka mealshakes serta perubahan yg mereka lihat pada anak mereka :
 
 
 
 
#testimoni 1
 
 
 
 
 
#testimoni 2

 
 
 
 
#testimoni 3

 
 
 
 
 
#testimoni 4




Rata-ratanya semua puas hati dengan perubahan kesihatan anak-anak mereka kan? Sebab mmg meal shakes ni bagus untuk tumbesaran anak-anak kecil yg sedang meningkat usia. Meal Shakes boleh campur dgn susu minuman anak-anak kecik atau pun bancuh dgn milo jer. Mak ayah pun boleh share sekali hehehe..

Satu tong kalau anak-anak jer minum tahan 2-3bln. So kalau uols nak try meal shakes ni boleh jer kalau nak order sendiri. Janji ada credit card atau debit card. Lepas tu klik kat link bawah ni lepas tu boleh hubungi ekin utk dptkan consultation percuma :



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=73a3d9df0329c89f402ea26d5fd86da8https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=73a3d9df0329c89f402ea26d5fd86da8
 
 
Atau boleh terus sms/whatsapp ekin!
 
 
 
 
 
 
Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.