Sunday, August 17, 2014

Segmen - Blogwalking MERDEKA Bersama Ayuinsyirah

 
Assalamualaikum dan hai semua. Saje jer join segmen blogwalking bersama ayuinsyirah ni... sebab terjumpa kat blog Wawa. Actually ramai yg taktau kot ekin dah start blogging since 2008 lagi...adalah dekat 3-4 blog aku buat..tehehe...pastu delete...
 
Then start blogging balik tahun 2011..masa ni bertunang so saje nak create bride to be blog. Mmg ekin active blog sampai followers dkt 300 jugak. Blog ekin sempat masuk magazine Intrend March 2013. Bahagian Perkahwinan ke apa entah tak ingat dah. Sesiapa yg ada issue tu lagi gi la tengok blog nama Lamaransidia hehehe...Rasanya ex bride to be 2012 kenal ekin kot :) Skrg blog tu dah diprivate kan. Jadi kenangan utk ekin tengok sengsorang jer hehehe.. Teringat gak masa writer kat Intrend email ekin tanya soalan macam2 then katanya nak blog ekin terpilih masuk magazine. Masa tu tak teruja pun...yela ingatkan tipu..rupanya betul! Kwn ekin yg share kat twitter and msg ekin bagitau 'Mcm kenal jer blog sapa dalam magazine ni". Ohhhh remembering those sweet moment! Kira time tu gila glamer gak larr haha! (-.-')
 
Ekin stop tulis blog lepas kahwin sbb pindah singapore ikut husband. Lama gak lah pencen. Lebih setahun gakla. Ada buat yg baru asyik tak jadi. Haha last2 wujud la blog gabungan personal dan Shaklee ni sekali. Hehehe...
 
Kenapa ekin suka tulis blog? KEPUASAN! Seronok sebenarnya. Mcm kita bercerita dpn org. Bukan diary..sebb bukan semua ekin campak dlm ni. Ada yg boleh tulis ekin tulis la. Ada yg private dendiam sudah. Hehe.
 
 
 
http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html
 
 
Thank you dear Ayu Insyirah create segmen ni. Moga ekin dapat gain followers ramai lagi melalui blog baru ni insyaAllah :)