Wednesday, September 24, 2014

Cinch Tea Mix Shaklee OUT OF STOCK 25 September 2014

 
Wuhuuu...panas panas panas!!
 
Ape yg panas ni? Haha berita panas air favourite kat bawah ni dah OUT OF STOCK di Shaklee buat masa sekarang! Satu malaysia kot borong Cinch tea ni sampai habis kat branch! Fehhhh dasyattttt.... Shaklee memang produk terbaik kalau tak takkan boleh habis stok? Hihihi
 
 
 
 
 
Best gile cinch tea ni...nyaman anak tekak. Minum pagi segar sampai lewat petang...tapi time malam still bertenaga ok! Customer2 ekin yg kerja ofis selalu order cinch tea ni,cikgu-cikgu sekolah pun ada haha sbb diorang suka kesan pada diorang jadi lebih bertenaga,nak mengajar pun tak mengantuk. Sentiasa fresh!!
 
 
 
 
 
Apa nak buat...harini dapat msg dari Shaklee bahawasanya....Cinch tea OOS seluruh branch.... nasib baik sempat rembat sekotak utk diri sendiri...kalau tak kempunan!!
 
 
Tapi kalau anda berminat nak cuba produk Shaklee yg lain,ada special gift utk setiap pembelian ye...jangan segan-segan contact ekin.
 
 
**********
 
 
Ekin - SMS/Whatsapp 019 373 9052
FB Page : Vitaminlovershop
COD AREA : Ampang Point, Ampang Park, KLCC, Wangsa Walk, Desa Pandan, Taman Maluri,Taman Nirwana,Tesco Ampang dan kwsn berhampiran
 
POS KE SELURUH MALAYSIA / BRUNIE / SINGAPORE mengikut charge yg ditetapkan oleh pihak pengeposan