Wednesday, October 22, 2014

COD Shaklee di Taman Nirwana Ampang


Ahad lepas ekin shopping barang Shaklee dan register keahlian group baru. Kawan lama ekin time sekolah rendah dulu....fuhhhh lama betul kan friendship. Nak bersalin anak sulung dia. So dia contact ekin jemput datang rumah untuk daftar ahli dan adik dia nak beli set berpantang Shaklee. Mereka ni kembar tau...dua-dua kawan ekin. Kembar seiras hehe..





So hari isnin ekin hantar Set Berpantang Budget pada kawan ekin kat rumah dia area taman nirwana ampang.. tak sampai 10min pun dari rumah ekin. Kejap jer! So sesapa yang berada dikawasan tu kalau nak COD Shaklee boleh roger ekin ye!




Nur Ashikin Amirudin (Ekin Hoza)
Shaklee ID 1069965
SMS/Whatsapp : 019-3739052
Email : zaujah5512@gmail.com
Facebook page : Http://facebook.com/vitaminlovershope
Facebook personal : Ekin Hoza

COD Area : Desa pandan , Kg Pandan , Ampang Point , KLCC , Tesco Ampang , Wangsa Walk dan kawasan yg berhampiran.
Pos ke seluruh Malaysia