Wednesday, December 10, 2014

Promo Collagen Powder extravaganza!

 
 
 



Korang semua! Shaklee buat promo khas untuk Collagen Powder ni tau untuk bulan ni jer! Sebab lepas ni start Jan 2015 akan distopkan pengeluaran kolagen sementara untuk proses pendaftaran semula. Jadi memang makan amsa setahun tau...hujung tahun 2015 agaknya baru ada balik. Lamaaaaa tu nak tunggu!

Yang lagi best promo ni sampai hujung bulan ni yehaaa!!! Beli 3 kotak percuma sekotak. Jimat RM298. Nak beli kongsi dengan kawan2 pun boleh. Best sangat tau sebab manala nak dapat penjimatan berganda-ganda ni kan. Rugi sangat klau tak grab bulan ni sebab lepas ni kena tunggu setahun lagiiii sobsbssss..

So bulan ni ada 3 promo untuk kulit cantik! Vit C, Vita E dan Collagen Powder! Memang best! Saya pun borong jugak collagen powder ni sebab hmmm dah makan baru tau tau...so kena makan dan amalkan dulu baru rasa macam saya rasa hehehe..

Nak baca tentang collagen powder boleh klik SINI. Jika korang nak order segan-segan contact saya yer :)

 
**********

Nur Ashikin Amirudin (Ekin Hoza)
Shaklee ID 1069965
SMS/Whatsapp : 019-3739052
Email : info.nutrisisihatekin@gmail.com
Facebook page : Nutrisi Sihat Ekin
Facebook personal : Ekin Hoza
 
Penghantaran ke seluruh Malaysia dan Lain-lain