Monday, May 4, 2015

30 tahun pada 30 April


Lamanyaaaaa tak update heheheh. Banyak aktif kat instagram jer so kalau nak ikut instagram saya boleh follow @ekinshaklee . 

Alhamdulillah penutup April last month juga saya dah tua setahun lagi. Syukur Alhamdulillah sebab Allah berikan peluang untuk sampai ke umur 30 tahun tahun ni.






Beli hadiah sendiri jer wakakaka...dapatlah sepadang kasut pink Carlo Rino. Selesa habisssss! Sales pulak tu hehe tu yang rembat. Reward diri sendiri lagi puas hati. Malam tu pegi makan dekat Secret Recipe dengan family. Tak dapat celebrate dengan husband atas sebab-sebab tertentu tapi 5 mei ni wajib celebrate sebab anniversary kami...tak sabar nak dapat hadiah hahaha..

Tq semua pada yang wish birthday haritu kat facebook,instagram,whatsapp...tqtqtq so much! Muahs!