Monday, July 6, 2015

Testimoni Vit C dan Vita E Shaklee

TESTIMONI VIT C DAN VITA E

Ni dari customer saya sendiri ye. Dulu takut-takut nak makan shaklee risau ada effect sakit perut la apela huhu biasalah kan sebab tak kenal maka tak cinta orang kata!


Lepas dah consume Vit C dan Vita E secara konsisten dan ikut cara permakanan yang betul,alhamdulillah kesan yang customer ni dapat :

❤️Muka dah pinkish-pinkish (awet muda tu hehe)
❤️Parut dah semakin surut dan hilang

Customer happy sangat dengan perubahan yang dia lalui. Kalau dia tak ikut cara makan yang saya bagi mesti tak dapat kan hasil vavavom ni hehe tu pentingnya pilih distributor yang boleh guide anda dengan betul dan berilmu. Bukan sekadar jual touch and go jer!

Last postage 9hb ni ye,kalau nak dapatkan sebelum hari raya Aidilfitri. 

Hubungi saya segera jom!

Whatsapp terus ye
@ekinshaklee
Pengedar Shaklee Ampang