Saturday, August 2, 2014

Kebaikkan dan Kelebihan GLA COMPLEX Shaklee untuk para wanita

 
Assalammualaikum semua dan hai. Selamat menyambut hari raya ye untuk semua yg membaca ni. Dah seminggu kita beraya kan alhamdulillah...ekin beraya di KL sahaja sebab tahun ni turn belah mertua hehehe. InsyaAllah tahun depoan turn ekin pula beraya di kampungku Kedah yeahhh :)
 
Bulan ni memang bulan yg best! Sebab promo best! Gla Complex tau....fuhhhh jatuh cinta dgn produk shaklee ni. Sebab ekin sendiri ada pengalaman sendiri dengan Gla ni. Tapi tu entry yg lain ye. Sekarang ekin nak cerita tentang kelebihan dan kebaikkan Gla Complex ni khususnya utk kaum wanita macam kita.
 
 
 
 
Gla Complex Shaklee
 
Gla Complex ni ialah KOMBINASI MINYAK BORAGE yg mengandungi ASID GAMA LENOLIK (GLA),ASID LENOLIK (LA),minyak bunga matahari dan VITAMIN E asli. Sememangnya EPO shaklee ni digunakan untuk meredakan senggugut,PMS,utk mereka yg menapouse,regularkan kitaran haid dan meredakan sakit kepala. Selain tu Gla ni bagus utk SKIN TEXTURE,SKIN REPAIR dan buatkan SKIN LEBIH GLOWING.
 
 
Selain tu,KEBAIKKAN GLA COMPLEX ialah :
 
-meningkatkan kesuburan
-mengawal dan memperbetulkan kitaran haid
-mengawal kolestrol
-mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
-mengawal kencing manis'
-menguatkan kuku dan rambut
-membuatkan kulit lebih sihat dan berseri-seri
-menangani ezcema
-melegakan PMS
-mengurankan 'blood cloth' bagi mengelakkan serangan jantung
 
Haaaa banyakkan kelebihan Gla ni. Ada yg cuba untuk kesuburan,ambil Gla Complex ni 2-3 bulan je dah berjaya hamil...ada juga yg ambil hampir 7 bulan baru hamil. Sebab Gla ni EPO shaklee. Org yg planning nak pregnant ramai yg ambik Gla ni sebab mampu menyihatkan ovum wanita dan juga boleh diambil oleh lelaki bagi menyihatkan sperma. Tak salah berusaha selain berdoa kan? Usaha tangga kejayaan!
 
Ada banyak lagi kisah Gla Complex yg ekin nak share... tapi sekarang nak bersiap ke kenduri kahwin cousin hehe... nanti ekin sambung lagi bercerita tentang Gla yg best ni ok! :)
 
 Nak cuba boleh contact ekin ye!
 
 
 
 
 
 
Nota: Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda. Bukan bertujuan untuk merawat,mendiagnose,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit.